BLOGGER TEMPLATES AND Gaia Layouts »

Monday, January 10, 2011

FACEBOOK

Facebook akan ditutup!


Itu yg saya baca dalam surat khabar pagi tadi kat sekolah. Serius saya cakap, memang tak percaya la tapi rasanya memang Facebook dah tak wujud dah lepas ni. So , to all Facebookaholic, ataupun kpd smua lah yg ade Fb, 'Facebook akan ditutup pada 15 Mac ini'. Tapi bagi pendapat saya la kan, okay ape kalo FB nak tutup. Ade jgk kbaikan dia. Sebab mmg tak dapat nak dinafikan la yg budak2 skarang tlalu 'obses' sgt dgn Fb kn ? Sampai tak siap buat homework la, tak tido malam la, tak study dan mcm2 la. Kes dia sbb ber-Fb ni lah. Kalo korang nak cakap yg nanti susah nk contact ngan member2 korang, camni laa saya gitaw korang ni. Korang amek la e-mail,no telefon,alamat dan apa2 aje lah tentang member2 korang tuh seblum t'lambat.

3 comments:

Ain Rafiqah said...

tp azra, fb ni ada jgak dia pnya benefits..huhu..please comment..

Miss Azra said...

ye lh .. mmg pon . mmg adeee . bkn xdee .. ehh , dgr citer .. fb dh xjd nk tutup .......

Ain Rafiqah said...

erm...ye ar...sy pun..pening lak duk pikir psl f ni..kejap kata nk tutup, kejap kata x plak...pening2...